Veel gestelde vragen over custom gitaren by Mellus

Wat is de levertijd van mijn gitaar?

Reken op een levertijd van 4 tot 6 weken vanaf het moment dat je de opdracht hebt gegeven. Tussendoor zien we je graag tenminste één keer in onze custom gitaar shop voor de fijn afstemming van de neckshape en de sound. Daarna mag je de gitaar komen ophalen of sturen we die aan je op.

Levert Mellus gitaren alleen in Nederland?

Mellus verstuurt alle hand gebouwde custom gitaren de hele wereld rond. Ben je in de gelegenheid om de gitaar in Nederland op te halen in de custom gitaar shop, dan ben je van harte welkom.

Waar bouwt Mellus de handgemaakte custom gitaren?

Mellus gitaren worden gebouwd in de custom gitaar shop in Soest, nabij Amersfoort, Utrecht en Amsterdam. In de shop maken we de body’s, slagplaat, en de back cavity covers. De hardware wordt geleverd door diverse high end merken als Gotoh, Qparts, HotRod.
In de shop in Soest worden de gitaren vervolgens gespoten, afgewerkt, bedraad en getest.

Bouwt Mellus ook linkhandige custom gitaren?

Zeker maken we ook linkshandige custom gitaren. Juist omdat we alle onderdelen zelf met de hand maken, is dit voor ons geen enkel probleem.

Ik wil iets speciaals aan mijn gitaar toevoegen. Kan dit ook?

Geef tijdens de eerste kennismaking aan wat je precies wilt en verwacht van je custom gitaar. Of stuur ons een e-mail met je wensen. Natuurlijk zal Mellus er alles aan doen om je wensen waar te maken. We zijn altijd bereid om voor jou een super aangepaste elektrische gitaar te bouwen.

Welke vorm van betalingen accepteert Mellus?

Je betaalt bij ons een bedrag vooraf zodra je Mellus de opdracht geeft. Het restant betaal je zodra je de gitaar komt ophalen. Wil je dat we de gitaar aan je opsturen, dan doen we dit zodra je we de betaling ontvangen hebben.
Je kunt betalen door het factuurbedrag over te maken op onze bankrekening in Nederland. Of je ontvangt van ons een factuur die je met Paypal kunt voldoen.

Verzending en verzendkosten

Mellus verzendt gitaren in Nederland en België met PostNL. In Nederland en België is verzending gratis. Wereldwijd verzenden we met DHL . De verzendkosten laten we je vooraf weten in de offerte.

Track en Trace van je bestelling

Zodra we je gitaar opsturen, ontvang je van ons de track-en-trace code. Zo weet je precies waar je gitaar is op welke dag en tijdstip je gitaar wordt afgeleverd.

Kan ik mijn eigen graphics of logos toevoegen?

Alles kan in principe. Geef tijdens het intake gesprek gewoon precies aan wat je wilt en we gaan er mee aan de slag.

Branded guitars voor merken die willen opvallen

Speciaal voor evenementenorganisatoren en merken maakt Mellus zogenaamde ‘branded-guitars’. 100% handgemaakt en 100% in de look en feel van het merk. Neem contact op met Mellus en samen bespreken we je wensen en de mogelijkheden.

Spuiten jullie gitaren die Mellus niet gemaakt heeft?

Zeker doen we dat. Wil je een bestaande gitaar opnieuw gespoten hebben in dezelfde of een andere kleur? Geen probleem. Ook gitaren die er te nieuw uitzien en omgetoverd moeten worden in een good old gitaar met Vintage look, nemen we graag voor je onder handen.

Ja ik wil m’n gitaar laten repareren

Mellus repareert of restaureert jouw elektrische gitaar

Afspraak maken